Vellen van bomen

Als een boom niet meer te redden valt, wordt er best geopteerd om deze te verwijderen. Soms kan de schade aan uw boom een geldige reden zijn om deze weg te halen.

Vellen van bomen vergt enige deskundigheid. Ecosnoei is in staat om op moeilijk bereikbare plaatsen bomen te vellen en gaat afhankelijk van de situatie op verschillende manieren tewerk:
 

Professioneel klimmen met touwen


Takken die niet of moeilijk kunnen vallen, worden met speciale touwen opgevangen. Zo kunnen we deze gecontroleerd naar de gewenste plaats laten zakken om schade aan de omgeving te voorkomen.
 

Met behulp van een hoogtewerker


De boom wordt met een hoogwerker tak voor tak ontmanteld. Voor het vellen van bomen maakt Ecosnoei gebruik van een compleet gamma aan hoogtewerkers (waaronder ook een hoogwerker op vrachtwagen in eigen beheer) om de verschillende opdrachten op een deskundige manier uit te voeren.

OPGELET: De eigenaar is steeds VERPLICHT een vergunning aan te vragen voor het vellen van bomen, en in sommige gemeenten ook voor het snoeien. U dient hiervoor contact op te nemen met de technische dienst van uw gemeente.

Klik hier voor een gratis prijsofferte!