• OPENINGSUREN +  AFHALINGEN DEPOT
  •  MA T.E.M. VR : 8 U TOT 12U en VAN 13U TOT 17U 
  • ZATERDAG : 8U TOT 12U
  • ELEKTR. ECOCHEQUES-BANCONTACT MOGELIJK

Vellen van bomen

Wanneer een boom niet meer te redden valt, kan u de zieke boom best laten kappen. Soms kan de schade aan een boom een geldige reden zijn om de boom te laten verwijderen. Vellen van bomen vergt grote deskundigheid en het is dus verstandig om professionele hulp in te roepen, wanneer u van plan bent om een boom te laten kappen. Ecosnoei is in staat om ook op moeilijk bereikbare plaatsen bomen te vellen en gaat afhankelijk van de situatie op verschillende manieren te werk.

Ofwel klimmen onze gekwalificeerde boomverzorgers in de boom, om takken die niet of moeilijk kunnen vallen, met speciale touwen op te vangen. Alle onderdelen van de boom laten we dan gecontroleerd naar de gewenste plaats zakken, om schade aan de omgeving te voorkomen.

Wanneer de omgeving het toelaat, werken we met een hoogtewerker. Vanop de hoogtewerker wordt de boom tak voor tak ontmanteld en uiteindelijk geveld. Voor het vellen van bomen maakt Ecosnoei gebruik van een compleet gamma aan hoogtewerkers ( waaronder ook een hoogwerker op vrachtwagen in eigen beheer ) om de verschillende opdrachten op een deskundige manier uit te voeren.

OPGELET: Als eigenaar bent u steeds verplicht een vergunning aan te vragen voor het vellen van bomen, en in sommige gemeenten ook voor het snoeien van bomen. U dient hiervoor contact op te nemen met de technische dienst van uw gemeente.

Bomen vellen, snoeien of verwijderen?
Ecosnoei doet dit professioneel en veilig!

Offerte aanvragen